Предстоящо спиране на eVPN.

От 1ви август 2019г. услугата спира да се поддържа.

Заявки за нови абонаменти няма да се приемат считано от 01.07.2019г. Активните абонаменти ще бъдат поддържани до периода за който са предплатени.

Благодарим ви за доверието.

Еволинк АД

Достъп до Интернет все едно сте вБългария

Image of bg websites

Българските сайтове

Получавате свобода на достъп до съдържанието, което реално е предназначено за Вас. Българските сайтове и онлайн услуги, които са достъпни само от територията на България, ще бъдат отново достъпни, където и да се намирате.

Image of shield

Без цензура

Избягвате рестрикциите, които Ви налага вашата корпоративна мрежа и/или Интернет доставчик. Ако имате наложени ограничения за достъп до Facebook, онлайн игри, P2P мрежи или други онлайн ресурси, с eVPN вие отново ще имате неограничен досттях.

Image of

Лична комуникация

Вашият доставчик вече няма да може да следи какви сайтове посещавате и какви услуги ползвате. Целият Ви Интернет трафик ще минава през България и ще бъде непроследим за Вашия Интернет доставчик.

Icon

Без трети страни.

Ние управляваме и контролираме всички компоненти на услугата – Дейта център, сървъри, Интернет връзки, техническа поддръжка. Не са замесени трети страни.

Icon of video

Видео

Можете да ползвате услугата, за да гледате онлайн видео и ТВ програми, които са достъпни само в България.

icon

Сигурност

Защитавате данните, които обменяте в Интернет. Чрез eVPN вие повишавате нивото на защита на данните, които обменяте, което е особено полезно при използване на Интернет от публични wi-fi мрежи, хотели, ресторанти, общежития и т.н.

icon

Много устройства

Можете да ползвате своя eVPN акаунт както на компютър, така и на Android smart phone, Android tablet, Set-top-box и др.

icon

Лесно

Подробни и лесни за изпълнение инструкциите за настройка и потребление на услугата.

Цени

Един Месец

Месечен абонамент

Цени От
3.00€/мес.*
*Без ДДС
 • 10MBps скорост на достъп
 • Неограничен трафик
 • Реален български IP адрес
 • Поддръжка на P2P и online video
Популярен

12 Месеца

Годишен абонамент

Цени От
1.67€/мес.*
*Без ДДС
 • 10MBps скорост на достъп
 • Неограничен трафик
 • Реален български IP адрес
 • Поддръжка на P2P и online video

Пробен

3 дни

Цени От
1.00€/еднократно*
*Без ДДС
 • 10MBps скорост на достъп
 • Неограничен трафик
 • Реален български IP адрес
 • Поддръжка на P2P и online video

Какво e VPN

what is vpn

VPN e съкратено от Virtual Private Network (Виртуална Частна Мрежа ),
eVPN създава сигурен тунел между Вашия компютър и наши сървъри в България, чрез които Вие ще достъпвате Интернет сигурно, необезпокоявано и ненаблюдавано. Ще получите достъп и до всички български интернет сайтове, които иначе са недостъпни извън територията на страната.

Често задавани въпроси

След активация на услугата ще получите на електронната си поща следните данни за ползване на услугата:
 • VPN server name – нещо от типа на server1.evpn.bg
 • Username – Вашето потребителско име
 • Password – Вашата парола
Тези данни можете да намерите и във Вашия клиентски портал на evpn.bg. Въведете тези данни (според инструкциите по-долу) в раздела мрежови настройки на Вашия компютър, таблет или смартфон.

Обърнете внимание, че Вашето име и парола за ползване на услугата се генерират автоматично и са различни от тези, които сте използвали за регистрация на клиентски профил в сайта eVPN.bg

Ако Вашата операционна система е Линукс, сме уверени, че нямате нужда от указания 

Всяко друго устройство, което поддържа PPTP протокол.

Да, можете да използвате evpn.bg с iPhone и iPad. Ако версията на IOS на вашето устройство е под 10, то използвайте връзка тип PPTP и въведете сървъра, потребителското име и паролата за вашия акаунт, така както са показани във контролния панел на услугата.
Ако използвате устройство в IOS по нов от 10 (такива са почти всички съвременни устройства на Apple), изберете за тип на VPN връзката LT2P. Въведете сървъра(server), потребителското име(Account) и паролата(Password) за вашия акаунт, така както са показани във контролния панел на услугата. В допълнение в полето Secret въведе eVPN.bg.
Илюстрация на екрана за настройки на iPhone е показана по долу. Маркираните полета са тези които трябва да замените с вашите данни.
Не забравяйте в полето Secret въведе eVPN.bg.

Използвайки eVPN вие ще имате достъп до всички български сайтове и онлайн услуги, независимо къде се намирате. Сред тях са voyo.bg, tv.bgnt.bg, play.gong.bg, Fusion на Bulsatcom и всички други, които добре знаете.

Да, ще можете да гледате онлайн видео, стига видео сигналът да е кодиран с битрейт по-малко от 10Мбпс, а такива са почти всички онлайн видео излъчвания.

Ако желаете да ползвате P2P трафик от типа bit torrent, който да бъде абсолютно невидим за Вашия Интернет доставчик е добре да използвате torrent клиент, който работи само когато е налична VPN връзка. Такъв клиент е qBittorrent.

Няколко прости стъпки за да го конфигурирате:

1. Свържете се към към eVPN с вашите данни за достъп до услугата
2. Стартирайте програмата qBittorrent
3. В менюто Tools->Options->Advanced, изберете Network Interface -> и там посочете името на VPN-a (eVPN)
4. Изберете Apply и после OK
5. Излезте от програмата с File->exit. Налага се заради приложените промени.
6. Стартирйте на qBittorrent. От тук нататък торент трафика ще върви само, когато VPN интерфейса е активен.

Единствените интернет сайтове, до които няма да имате достъп, са тези за онлайн залагания и хазарт, които нямат лиценз за територията на България. Информация за достъпните и недостъпните хазартни сайтове е публикувана на http://www.dkh.minfin.bg/.

Не. Изпращането на масова нежелана електронна поща е в нарушение на Политиката за приемливо ползване на мрежата и може да доведе до прекратяване на Вашия абонамент.

Не. Всяко използване на услугата за дейности в нарушение на закона ще доведе до незабавно прекратяване на Вашия абонамент.

Към настоящия момент платежното средство, с което можете да заплатите Вашия абонамент, е PayPal или кредитна карта (отново чрез системата на PayPal).

Да. Можете да прекратите абонамент си по всяко време, след изтичането на предплатения от Вас срок.

Тип абонамент Месечен абонамент Годишен абонамент Пробен абонамент
Скорост на достъп 10Mbps 10Mbps 10Mbps
Трафик Неограничен трафик Неограничен трафик Неограничен трафик
IP адрес Реален български IP адрес Реален български IP адрес Реален български IP адрес
Параметри Поддръжка на P2P и online video Поддръжка на P2P и online video Поддръжка на P2P и online video
Период на предплащане Един Месец Една година Еднократно
Цена 3 евро 20 евро (1,67 евро/месец) 1 евро

За Нас

price list
× price list

Еволинк е надежден партньор за VPN услуги, колокация и облачни услуги на Балканите. Фокус на бизнеса е осигуряването на услуги от най-високо качество за много взискателни клиенти. Еволинк обслужва корпоративни клиенти и телекомуникационни оператори, които се нуждаят от надеждни услуги при гъвкави и разумни условия.

Използвайки силата си и натрупаното ноу-хау в предоставянето на мрежови услуги, Еволинк разработи услуга за българите по света, осигурявайки им бърза, сигурна и надеждна връзка до българските онлайн ресурси.

Мрежата на Еволинк в региона е известна с висока достъпност, гъстота и ниски времезакъснения. Ние винаги целим бързо осигуряване на Етернет/MPLS услуги заедно с включени рутер, инженерни услуги и 24/7 поддръжка.

Еволинк изгради първия си дейта център в София през 2006 година и втория през 2013 г. Еволинк предлага също IaaS и PaaS услуги.

Комбинирайки своята мрежа, дейта център и клауд, за да осигурява по-интелигентни решения, Еволинк разработи и управлява CDN платформа и се превърна в лидер в България в предоставянето на онлайн видео стрийминг услуги. Компанията получи втора награда в категорията "Най-добър доставчик на CDN услуги" на наградите на Capacity Magazine през 2012.

Последното допълнение към портфолиото от услуги на компанията е защитата от DDoS атаки, услуга с високо търсене и значение в момента на пазара.

Компанията се стреми непрекъснато да разширява портфолиото си като разработва нови услуги и стои здраво зад името и репутацията си.

За техническа поддръжка моля пишете на help@evpn.bg

Новини

Apr 3rd Профилактика на платформата

Здравейте,
Услугата EVPN e в процес цялостна трансформация. Временно няма да се приемат поръчки за нови абонаменти.

Powered by WHMCompleteSolution